Първоначално публикувано от vovata
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
159 2.4 JTDM HIGH
147 1.9JTD 8v - Ex
-
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=5dabgk Някой виждал ли я е наживо,щото не ми се харчат пари за нафта до Ямбол ако не става за нищо...Alfonso 1.3 Boxersigpic EX
Alfonso 156 2.4 140 -new breed
Comment
-
Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщениеили с цялото окачване за смяна...което е най-скъпия вариант...
28+30+50+30+4+40+30 = 212лв.
Да видим колко ще издържи де
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеА ако пича няма пари за вноска по кредит?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение5000 вноска.... баси кредита викаш!?!
Харесва ми презумпцията, че продавачът на всеки уморен кенеф се разделя с него, защото трябва да погасява вноски по кредита.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеНе само.
Харесва ми презумпцията, че продавачът на всеки уморен кенеф се разделя с него, защото трябва да погасява вноски по кредита.
Нищо не се знае, от опит казвам, че постоянно изкачат оферти, достатъчно е да се реагира времево, физически и финансово. При пазара на пистови мотори съм забелязал такъв симптом, повечето потребители са пъпчиви младежи, теглили кредит, купуват си мотор и при първата стресова ситуация (разбирай обелени колена, спойлери...и непредвиден разход 500-1000лв) се появява подобна оферта. GT-то си е младежка кола, нищо-чудно да се е появил по скъп ремонт за окло хилядарка, и пича да е фалирал.
Проверката е висша форма на доверие, а и е време модела да поевтинее, остарява си.Last edited by Доко; d.m.y г., 21:45.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеАз пък ако бях заинтересован в момента от покупка на GT, това щеше да е първото което да видя, а не да задавам въпроси по-форумите.
Нищо не се знае, от опит казвам, че постоянно изкачат оферти, достатъчно е да се реагира времево, физически и финансово. При пазара на пистови мотори съм забелязал такъв симптом, повечето потребители са пъпчиви младежи, теглили кредит, купуват си мотор и при първата стресова ситуация (разбирай обелени колена, спойлери...и непредвиден разход 500-1000лв) се появява подобна оферта. GT-то си е младежка кола, нищо-чудно да се е появил по скъп ремонт за окло хилядарка, и пича да е фалирал.
Проверката е висша форма на доверие, а и е време модела да поевтинее, остарява си.
Няколко месеца по-късно - примерно февруари 2011-та. Появява се нова обява в Пловдив - 166-ца, 2003-та и т.н. Обаждам се, уреждам си оглед ииии - познай - същата кола. Разпитах продавача, видях талона - имаше я от повече от две години, т.е. не я е препродавал купувачът от есента. Питах го пускал ли е обява преди - аа, не, от няколко дни е обявата.
Естествено на мен ми светна червената лампа.
Помолих колега от форума, който знам, че беше звънял, да се обади на телефона по старата обява (на новата телефонът беше друг) - обади се и го бяха налъгали нещо, не помня вече какво.
Дали предишната сделка е била развалена поради голям дефект на колата, дали е била запорирана, не знам. Ама дали щеше да стои така, ако беше читава?
Отделно от това, няма как да провериш дали има наложени запори върху колата. А ако има, такъв ще го ядеш, че ти е бедна фантастиката.
Затова си мисля, че не съм толкова богат, за да гледам евтини коли.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
Comment
Comment